Konsultacje indywidualne

Konsultacje indywidualne – odżywianie

Justyna Zielińska – doradca żywieniowy, psychodietetyk, dietcoach, specjalista dietetyki profilaktycznej i leczniczej medycyny chińskiej, terapeuta medycyny chińskiej, zielarz-fitoterapeuta, doradca medycyny klasztornej Świętej Hildegardy
Trener kulinary.
Ukończone 3,5 letnie studia medycyny chińskiej.
Ukończone szkoły dietetyki z kwalifikacją dietetyka.
Ukończone studia podyplomowe z psychodietetyki.
Twórca Pogotowia Zakwasowego Łódź, Pracownia Odżywiania Naturalnego Kura Modowa oraz Dietetyka Skóry-książka edukacyjna.
Doświadczenia własne z chorobą autoimmunologiczną tarczycy Hashimoto, doświadczeń dwubiegunowych w rodzinie, wyjście z uzależnień, w tym cukru.
Więcej informacji na www.tcm.lodz.pl

Doświadczenia:
Wieloletnia współpraca z Polskim Towarzystwem Stwardnienia Rozsianego w zakresie terapii zajęciowych z zajęć kulinarnych dla osób z SM, wprowadzając przez programy 10 miesięczne zdrowe nawyki i dietę roślinną, bez pszenicy, nabiału i cukru.
Zajmowała się również konsultacjami dietetycznymi pracując nad zmianami włączając w konsultacje elementy dietcoachingu, psychodietetyki oraz pisała artykuły do biuletynu Stowarzyszenia w Łodzi.
Posiada 10-letnie doświadczenie w indywidualnych terapiach związanych z odżywianiem oraz cykl warsztatów i konsultacji indywidualnych dla Towarzystwa Osób Niepełnosprawnych w Łodzi z osobami z depresjami oraz innymi zaburzeniami nastroju.

Cena: 150zł czas 1,5h

Konsultacje indywidualne – redukcja stresu

Magdalena Wilk – Certyfikowana nauczycielka mindfulness MBSR (certyfikat Mindfulness Based Stress Reduction wydany przez Institute for Mindfulness – Based Approaches/ Polski Instytut Mindfulness), terapeutka rozwoju osobistego, certyfikowana trenerka NLP. Absolwentka PŁ, doktor Biotechnologii od zawsze interesuje ją człowiek sam w sobie. Jej wewnętrzna chęć niesienia pomocy, skłoniła ją do zgłębiania praktyki mindfulness, dzięki której pomaga innym w odnalezieniu tego, na co nie zwracają uwagi w codziennym, pędzącym świecie. Z pasją praktykuje regularną medytację oraz uczestniczy w odosobnieniach medytacyjnych.

Stała współpracowniczka Centrum Medycznego w Łodzi, realizuje się prowadząc terapie indywidualne w oparciu o trening uważności. Autorka licznych warsztatów
z zakresu rozwoju osobistego i mindfulness , realizuje kursy redukcji stresu MBSR.

W praktyce terapeutycznej wspiera klientów w głębokiej transformacji osobistej. Czule i z wdzięcznością dzieli się swoją wiedzą z każdym, kto poszukuje holistycznej drogi rozwoju osobistego. Magda, poprzez naukę uważności, pomaga innym w zwiększeniu poczucia dobrostanu, redukcji codziennego stresu do zdrowych granic oraz zwiększeniu efektywności koncentracji, pracy i nauki. Podnosi jakość życia, bo pokazuje jak zadbać o samopoczucie, równowagę wewnętrzną i szczęście.

Cena: 120zł czas 1h

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress